Line 6 AMPLIFi FX100 multi effectpedaal met Bluetooth

Na de AMPLIFi 75 en 100 versterkercombo's komt Line 6 nu met de AMPLIFi FX100. Een multi-effectpedaal voor gitaar met dezelfde Bluetooth-connectiviteit, voor muziek-streaming en draadloze besturing van effectparameters.

€ 174.00

Meerinformatie

Bax shop Gitaar Line 6
Product
 

Korg Pa300 arranger keyboard

De PA300 is een arrangerkeyboard van Korg en de kleine broer van de PA900 en PA600. Maar onderschat hem niet: alle klanken van de PA600, honderden styles en een 5 inch touchscreen zijn aan boord. De PA300 speelt ook MP3's af.

€ 580.00

Meerinformatie

Bax shop Toetsinstrumenten Korg
Product
 

RCF EVOX 5 V2 actieve 2 weg array geluidssysteem 800W

Een kleine luidsprekerset van RCF dat luider klinkt dan zijn afmetingen doet vermoeden. De topkast is uitgerust met vijf 2-inch speaker die volgens het line-array principe werken. De subwoofer is uitgerust met een DSP-module.

€ 685.00

Meerinformatie

Bax shop Pro Audio RCF
Product
 

Boss GT 001 desktop multi effectprocessor voor gitaar

Ook in de studio is Boss de baas, als het gaat om topklasse gitaareffecten. De GT-001 heeft de COSM-spierballen van de GT-100, is zeer compact en licht, werkt ook als 4-kanaals audiointerface en zet gitaarspel om in MIDI.

€ 247.00

Meerinformatie

Bax shop Gitaar Boss
Product
 

JB systems Invader LED en laser lichteffect

Dit lichteffect van JB Systems is wel heel veelzijdig. U heeft de beschikking over 5 meerkleuren-LEDs, 8 witte LEDs voor een stroboscoop effect en een rode en groene laser voor te gekke lasershow en dat in één behuizing!

€ 199.00

Meerinformatie

Bax shop Verlichting Special Effects JB systems
Product
 

Buhnenmolton theaterdoek strak 6m x 5m vlamwerend (DIN 4102 B1)

Buhnenmolton theaterdoek van 6 meter breed en 5 meter hoog. Dit zwarte doek is strak uitgevoerd en voorzien van 27 ophangogen (excl. spanfixen). Het product is vlamwerend en voldoet aan de DIN 4102 B1-norm.

€ 312.00

Meerinformatie

Bax shop Truss Statief Buhnenmolton
Product
 

Stagg SBRU20 WM Inschuifbare Brushes met houten greep

Met deze SBRU20-WM brushes van Stagg kunt u verfijnd en nauwkeurig drummen. Het volume van de brush is handmatig af te stellen zodat u altijd het optimale geluid kunt bereiken.

€ 20.70

Meerinformatie

Bax shop Drums Stagg
Product
 

Shure SM31FH fitness headset condensatormicrofoon

Lichtgewicht headset waarmee fitness- en sportinstructeurs zich goed verstaanbaar kunnen maken. De SM31FH van Shure is flexibel genoeg om u niet te remmen in uw bewegingen en kan bovendien ook tegen vochtige omstandigheden.

€ 159.00

Meerinformatie

Bax shop Microfoons Shure
Product
 

Gretsch Drums S1 6514 ASHSN Silver Series Ash snaredrum

Deze 14 inch snare van Gretsch heeft een fraai, robuust uiterlijk en is gemaakt van hoge kwaliteit essenhout. Op de S1-6514-ASHSN kunt u daarom altijd vertrouwen!

€ 201.00

Meerinformatie

Bax shop Drums Gretsch Drums
Product
 

D'Addario J4505 snaar voor klassieke gitaar normal tension (A5)

D'Addario J4505 A-snaar voor klassieke gitaar. Normal Tension. Silverplated Wound.

€ 4.79

Meerinformatie

Bax shop Gitaar D'Addario
Product
 

Dunlop 449R60 Max Grip Nylon Standard plectrum 0.60 mm

Glipt uw plectrum ook altijd van tussen uw vingers tijdens het gitaarspelen? De Dunlop Max-Grip Nylon Standard heeft een speciaal ruw oppervlak voor optimale grip! Dit is met 0.60 mm de dunste plectrum uit de serie.

€ 0.89

Meerinformatie

Bax shop Gitaar Dunlop
Product
 

Gibraltar Hardware 4706 snaredrum statief

Een snare statief van hoge kwaliteit zoals we gewend zijn van Gibraltar. Deze 4706 heeft dankzij het dubbelpotig onderstel een zeer stevige constructie. Een solide basis voor uw snaredrum!

€ 55.00

Meerinformatie

Bax shop Drums Gibraltar Hardware
Product
 

JB systems HT 30 bullet tweeter

150W bullet tweeter 4 kHz - 20 kHz met een impendantie van 8 ohm. Ter vervanging van een defecte, of voor gebruik in een zelfbouwsysteem.

€ 15.90

Meerinformatie

Bax shop Pro Audio JB systems
Product
 

JB systems HT 100 bullet tweeter 300 watt

Deze professionele tweeter draait met een impendantie van 8 ohm en heeft een belastbaarheid van maar liefst 300 Watt. Geschikt om in te zetten tussen de 4 kHz en de 20 kHz.

€ 27.00

Meerinformatie

Bax shop Pro Audio JB systems
Product
 

D'Addario Woodwinds RKB1030 Royal rieten Tenor sax 3 10 st

D'Addario Woodwinds (Rico) Royal: al jaren een toonaangevende serie saxofoonrieten. Deze D'Addario Woodwinds Royal rieten voor tenor-saxofoon zijn voorzien van sterkte 3. Het Royal riet is filed afgewerkt.

€ 40.00

Meerinformatie

Bax shop Muziekinstrumenten D'Addario Woodwinds
Product
 

D'Addario Woodwinds RIB1020 Rico Royal riet sopraansax nr 2

D'Addario Woodwinds (Rico) staat al 75 jaar garant voor topkwaliteit saxofoonrieten. Het riethout wordt zorgvuldig gekozen en gedroogd voor een mooie gouden kleur. Filed afwerking. Royal rieten voor altsaxofoon.

€ 23.95

Meerinformatie

Bax shop Muziekinstrumenten D'Addario Woodwinds
Product
 

D'Addario Woodwinds RSF10ASX3S Select Jazz Filed Alt sax 3S

D'Addario Woodwinds denkt aan de jazzsaxofonist met deze speciale Select Jazz Filed rieten voor altsaxofoon. Een lange levensduur en constante kwaliteit dankzij het speciaal geselecteerde riethout. Heldere toon.

€ 28.00

Meerinformatie

Bax shop Muziekinstrumenten D'Addario Woodwinds
Product
 

Roland System 1 Plug Out Synthesizer

Een bijzonder compacte virtueel analoge synth van Roland, maar met behoorlijk wat potentieel onder de kap. Een reguliere synth-architectuur in System-1 mode, een controller voor Rolands eigen plugins in plug-out mode.

€ 413.00

Meerinformatie

Bax shop Toetsinstrumenten Roland
Product
 

Devine MIC DS 7 delige set drum microfoons

De Devine MIC-DS set drum microfoons is een professionele microfoonset, bestaande uit 7 microfoons en alle benodigde accessoires om een uitgebreide drumkit te kunnen opnemen. Geleverd in een aluminium opbergkoffer.

€ 130.00

Meerinformatie

Bax shop Microfoons Devine
Product
 

Gibraltar Hardware SC MCSA4 verlengstuk voor bekkenstatief

U wilt een extra bekken bespelen maar een extra statief is geen optie? Dit product zou de uitkomst kunnen zijn. Een verlengstuk voor op uw eigen bekkenstatief. Ruim 10 cm extra (genoeg voor de meeste bekkens), formaat 8 mm.

€ 8.50

Meerinformatie

Bax shop Drums Gibraltar Hardware
Product